Samarbetspartners

Uthållighetssporter är ju tack och lov prylsporter! Man kan ta alla prylarna som simmare, cyklister och löpare har och addera dessa. Lägg dessutom till lite flytetyg och klättersaker så blir det en hel massa. Och så har vi förbrukningsmaterielen: sportdryck, energikakor, cykeldelar mm. Och så resorna och anmälningsavgifter… Som tur är har vi samarbetspartners!

För våra partners  erbjuder vi bland annat
– Synligggörande på träning och tävling
– Uppmärksamhet i press genom våra resultat och aktiviteter
– Löpande uppdateringar om våra aktiviteter
– Friskvårdssatsningar
– Aktiviteter som prova-på-multisport och kick-off
– Föreläsningar kring idrott och friskvård
– Instruktörsledda pass inom inom bl a spinning och vatten-gympa
Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda och vad ett samarbete innebär? Kontakta Tobbe (070-3502839)!

——————————————————————————–

F 17 IF
Genom vårt medlemskap i F 17 IF så kan vi tävla i tävlingsklass i triathlon-, löp- och cykeltävlingar, både nationellt och internationellt!

För deltagande i t ex SM så krävs att man är med i en klubb som är med i rätt förbund. Eftersom F 17 IF är med i alla möjliga förbund så får vi som klubbmedlemmar tillgång till alla möjliga tävlingar. I gengäld så synliggör vi deras satsning på idrott och friskvård.

——————————————————————————–

Park Inn är ett toppenhotell där teamets medlemmar trivs!

När Team Create ska visa upp sig på Uppsala 100K och Raid Uppsala så ser Park Inn till att vi sover skönt och äter gott! På ett toppenläge i stan ligger detta superfräscha hotell med mycket vänlig personal.

——————————————————————————–

Glada fötter med Head2foot

Head2foot fixar FiveFingers – supersmidiga skor för äkta barfotakänsla i löpningen och bra skydd vid vattensporter för hela teamet! Dessutom så står Head2foot för FiveFingers till vinnarna i Markusloppet i både herr- och damklass.

——————————————————————————–

Ha koll på kropp och omgivning med bärbart sportslaboratorium!

Klockmaster Malmö och Suunto ser tillsammans till att vi i teamet har koll på puls, distans, höjdmeter, andningsfrekvens och allt annat som är värt att veta för en uthållighetsidrottare!