Snart öppnar anmälan till Markusloppet!

Och här är lite information om årets lopp:
– du får makalöst trevliga och snygga medtävlanden i år igen :-)
– vid vändpunkten finns det vatten, i övrigt är du självförsörjande
– vändpunkten är troligen inte bemannad, istället får du ta med ett bevis därifrån för att visa att du har varit där. Beviset ordnar vi och kan vara allt från ett spelkort till en tegelsten. Vi får se vilket…
– Den röda slingan i skrylle (3km) som loppet började med tas bort. Istället startar du mot Genarp. När du kommer tillbaks till starten väntar ett varv på gula slingan (5km) som avslutning. Då får du både uppleva hur det känns att se målet men inte vara klar och även se GPS:n visa över 50km.
– Priset har sjunkit en aning i år till 300:-

Och så till anmälningen.
Snart läggs länken ut till anmälningen. Den är inte speciellt hemlig. Det som är nytt för i år är att din anmälan inte är komplett förrän den har blivit godkänd av oss. Och vi kommer inte godkänna din anmälan förrän du har skrivit in rätt lösenord och är bland de första 10 som lyckats pricka in det rätta lösenordet (endast en anmälan per person). När din anmälan är godkänd så får du ett mail och kan gå vidare med betalningen så att din anmälan blir komplett. Lösenordet kommer ändras efterhand och du kommer få reda på hur du får tag på lösenordet som gäller just nu.

Detta var ju inte så bra förklarat men du kommer att förstå och vi hoppas detta blir lite roligt och krångligt för oss alla :-)